Om naar Amerika te kunnen reizen dien je in het bezit te zijn van een ESTA. Wanneer u een ESTA wilt aanvragen heeft u hiervoor een ESTA formulier nodig. U kunt gemakkelijk via estaaanvragen.be een officieel ESTA aanvragen door middel van een formulier die u binnen 5 minuten heeft ingevuld. Het visum/ESTA dat u ontvangt is een officieel reisdocument die 2 jaar geldig is. Wanneer u het document heeft ontvangen kunt u naar Amerika reizen.

ESTA Formulier invullen

esta formulier
Wanneer u het formulier invult is het erg belangrijk dat u alles correct en volgens waarheid invult. Als de aanvraag niet correct wordt ingevuld loopt u het risico dat uw aanvraag wordt afgewezen en zult u dus niet naar Amerika kunnen reizen. U vind hieronder een aantal tips die u helpen bij het invullen van het ESTA formulier.

Neem alle gegevens 1 op 1 over uit uw paspoort

Om te voorkomen dat u fouten maakt is het verstandig om alles letterlijk over te nemen uit uw paspoort. Op deze manier bent u er zeker van dat alles klopt. Leg uw paspoort naast uw toetsenbord wanneer u het formulier gaat invullen zodat u makkelijk kunt zien wat u moet overtypen.

Vul alle velden naar waarheid in

Vul alle velden in het ESTA formulier naar waarheid in om problemen te voorkomen. Wanneer er iets niet duidelijk is bij uw aanvraag zal hierover contact met u worden opgenomen zodat ze dit kunnen aanpassen. Wanneer ze iets niet vertrouwen in het ingevulde formulier zullen ze uw aanvraag misschien niet accepteren en kunt u misschien naar niet Amerika reizen.

Wees duidelijk of u een strafblad heeft of dingen heeft gedaan in het verleden die niet door de beugel kunnen. Wanneer u dit duidelijk en na waarheid invult zal uw ESTA aanvraag sneller worden geaccepteerd.

Controleer alle gegevens voor het versturen van het ESTA formulier

Wanneer u het gehele formulier heeft ingevuld adviseren wij deze nog eens goed door te lezen en eventuele fouten aan te passen. Spelfouten zijn zo gemaakt dus lees alles rustig en zorgvuldig door om problemen te voorkomen.